cookie-og-privatlivspolitik
Håndværkerne har travlt med at gøre klar til byens nye herretøjsforretning.
Håndværkerne har travlt med at gøre klar til byens nye herretøjsforretning.
Foto: lr

Extra Posten

Jack & Jones i byen

Tøjmærket Jack & Jones åbner butik på gågaden i Nakskov.
26. september 2018 kl. 16:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der er med garanti mange mænd, som bliver glade for at høre, at de også i fremtiden kan købe tøj af mærket Jack & Jones i Nakskov.

Butik Nicolai, som jo lukker og bliver til Only i begyndelsen af oktober, har nemlig i masser af år haft en Jack & Jones-kollektion. Men nu har Bestseller, som både ejer mærket Only og Jack & Jones, lejet sig ind i butikslokalet ved siden af Nicolai - der hvor Musikcentret tidligere lå - for at åbne en selvstændig Jack & Jones-butik.

Det er planen at åbne Jack & Jones-butikken i oktober-måned, men først skal butikslokalet gennemgå en gennegribende renovering og indrettes efter det koncept, som Jack & Jones kører.


Succes i Nakskov

- Jack & Jones har altid solgt godt i Butik Nicolai, så derfor kan Bestseller se et potentiale i at åbne en selvstændig Jack & Jones-butik, nu når mærket ikke længere føres i byen, siger Erik Skjødt, indhaver (et par dage endnu) af Butik Nicolai.

Når det 140 m2 store butikslokale er sat i stand, åbner Jack & Jones og vil derfor få brug for en flok lokale medarbejdere. Så hvis du har lyst til at blive butiksmedarbejder, så tøv ikke med at prøve lykken hos Jack & Jones.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce