cookie-og-privatlivspolitik
Den italienske udvekslingsstudent Jamila søger dansk værtsfamilie.
Den italienske udvekslingsstudent Jamila søger dansk værtsfamilie.
Foto: privat

Extra Posten

Jamila søger værtsfamilie

Jamila fra Italien søger værtsfamilie under sit udvekslingsophold i Danmark.
01. august 2018 kl. 13:43 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Når skolerne på Lolland-Falster slår dørene op i august, starter en masse nye elever, og en af eleverne skulle gerne være Jamila fra Italien. Hun er udvekslingsstudent og skal være i Danmark indtil sommer næste år.

Jamila, som er 16 år, skal bo hos en værtsfamilie under hele sit udvekslingsophold, men lige nu står hun desværre uden en værtsfamilie.

Derfor søger AFS Lolland-Falster Lokalforening en familie, der har lyst til at åbne sit hjem for hende fra august til ca. 1. juli 2019. Som værtsfamilie får I et ekstra familiemedlem, som indgår i familien på lige fod med andre familiemedlemmer. Vi er også åbne for at finde en velkomstfamilie, som kan være værtsfamilie indtil vi har fundet en værtsfamilie - det vil sige i ca. 4 til 8 uger.

Jamila kan godt lide at gå i skole og det er vigtig for hende at klare sig godt, for hun drømmer om at blive forfatter. Jamila er vild med at fotografere og har spillet klaver siden hun var 12 år og violin siden hun var 4 år gammel.

Har jeres familie nogen af de samme interesser? Eller plejer I at holde ferie i Italien og vil godt lære italienernes kultur bedre at kende? Eller er I måske bare nysgerrige på at få en anderledes, sjov, kærlig og lærerig oplevelse? Så er dét at være værtsfamilie en oplagt mulighed!

Er din familie Jamila's værtsfamilie på Lolland-Falster, så kontakt Anne Frederiksen, AFS Lolland-Falster Lokalforening på tlf. 61 54 85 94 eller mail anfr1957@hotmail.com og hør mere om mulighederne.

Læs mere om AFS og mød de andre udvekslingsstudenter her: https://www.afs.dk/kommende-udvekslingsstudenter/ - nederst på hjemmesiden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce