cookie-og-privatlivspolitik
Sebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af musikerne Niklas Schneiderman og Aleksander Thastum.
Sebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af musikerne Niklas Schneiderman og Aleksander Thastum.
Foto: pr

Extra Posten

Jul i julebyen og på Axeltorv

Sebastian Klein på Torvet, julemanden i julebyen og julehygge over det hele - helt frem til juleaften.
03. december 2018 kl. 09:00

Annonce

Sebastian Klein bliver hovednavnet i julemåneden i Nakskov.

Han dukker op med Sebastians Skøre Safarishow på Axeltorv lørdag 15. december klokken 11.

Sararishowet er et afsindigt morsomt show, der bejler kraftigt til titlen som det bedste af sin art. Det er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning. 

Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang. Han præsenterer og præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Han kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, mens han strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne. 

Publikum præsenteres undervejs for søde levende dyr, der er helt enormt og vildt farlige. Der er garanti for 100 procent god underholdning hele showet igennem, og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs. Sebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Thastum (Bongo/Cajon og kor).


Dans, musik og historier

Men der sker naturligvis masser af andre spændende ting, som er med til at gøre december til en eventyrlig og hyggelig tid op til jul.

Julebyen har åbent hver weekend op til jul, både lørdag og søndag klokken 10-15.

I næste weekend får julebyen besøg af dansere fra Helle's Dans & Motion. Det er lørdag 8. december klokken 11. Klokken 12 er der sang, når Horslunde Realskolekor gæster Theisens Gård.

Om søndagen, 9. december klokken 11, vil sognepræst Jesper Vigant læse julehistorier på korneloftet i Theisens Gård.

Og begge dage kan man opleve Ildsmeden udfolde sig i julebyen.


Gaver, guf og hygge

I julebyen finder du masser af gode ting til at putte under juletræet. Og er du lækkersulten eller tørstig, så byder julebyen på masser af fristelser.

For enden af Theisens Gård kan du få varmen med en kop gløgg i kabyssen på skonnerten Johanne. Du kan også spise frokost i Magasinet, hvor Den gamle Digegaard som sædvanligt byder på god mad og julestemning.

Og så kan du naturligvis støde på julemanden og hans følge af nisser, som holder til i julebyen helt frem til 23. december.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce