cookie-og-privatlivspolitik
Ronni Hansen, formand for NH&E, er stolt over, at planerne om at ansætte en tovholder i byen endelig har båret frugt i form af samarbejdet med Katrine Hartmann.
Ronni Hansen, formand for NH&E, er stolt over, at planerne om at ansætte en tovholder i byen endelig har båret frugt i form af samarbejdet med Katrine Hartmann.
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Katrine er NH&Es nye talerør

Som Nakskovs eventmanager skal Katrine Hartmann løfte og udvikle aktiviteter i byen - foreløbig i en tre-måneders periode.
27. januar 2020 kl. 07:00

Annonce

Efter en langvarig forberedende proces gik det pludselig stærkt med planerne om få ansat en citychef, en tovholder eller en eventmanager, som man har valgt at kalde stillingen i Nakskov.

I slutningen af 2019 fik Nakskov Handel & Erhverv (NH&E) en tidlig julegave, nemlig en forsikring om, at Lolland Kommune vil støtte aktiviteter i Nakskov med 300.000 kroner årligt i 2020, 2021 og 2022.

- Vi har arbejdet en del år på at få ansat en person, som både kan tage del i de praktiske ting omkring forskellige arrangementer i byen og også udvikle nye tiltag til gavn for både handelen, erhvervslivet og beboerne på Vestlolland, siger Ronni Hansen, formand for NH&E, som er stolt over, at NH&E nu har ansat 38-årige Katrine Hartmann som eventmanager:

- Katrine bliver nu NH&Es talerør og tovholder for alle de events og begivenheder, der fremover skal stilles på benene i Nakskov.


Erfaren eventmanager

- Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at løfte byen i tæt parløb med samarbejdspartnere som Business LF, Campus Nakskov, Lolland Kommune og foreningslivet, siger Katrine Hartmann, som har arbejdet med oplevelsesøkonomi, siden hun i 2008 flyttede fra København til Nakskov. Bl. a. har Katrine i en årrække været ansat på Nakskov Turistbureau.

Annonce

Også penge fra NH&E

Pengene fra Lolland Kommune er øremærket aktiviteter i Nakskov. Andre poster, bl. a. aflønning af den nye eventmanager tager Nakskov Handel & Erhverv på sin kappe. Foreningen vil på generalforsamlingen i april diskutere tilskuddets størrelse.

Katrine Hartmann er foreløbig ansat frem til 12. april. Inden da vil en formel ansøgningsprocedure med stillingsopslag og ansøgningsfrist og jobsamtaler være gennemført - og stillingen er Katrine naturligvis velkommen til at søge, på lige fod med andre interesserede, som Ronni Hansen bemærker.

Byens nye eventmanager har kontor i LF Business Box på Axeltorv - på første sal.

Vil du i kontakt med Katrine Hartmann, kan du enten aflægge hende et besøg eller sende hende en mail på katrine@nakskovhandel.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE