cookie-og-privatlivspolitik
Hovedparten af styregruppen præsenterer her de to plakater, som skal været blikfang for årets udgave af Nakskov Fjorddage.
Hovedparten af styregruppen præsenterer her de to plakater, som skal været blikfang for årets udgave af Nakskov Fjorddage.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

Klar til Nakskov Fjorddage

Nakskov Fjorddage 2019 finder sted 31. august og 1. september. Programmet er klar for aktiviteterne på både Hestehovedet, Langø og Albuen.
17. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Plakaterne, som snart vil hænge rundt om på Vestlolland og reklamere for årets udgave af Nakskov Fjorddage, er traditionen tro tegnet og farvelagt af børn fra Stormarkskolens sfo Troldhøjen - over emnet Fjorddage for hele familien, som er årets tema.

Tradition kunne også have stået som årets tema. For det meste er, som det plejer at være på programmet for de to dage ved fjorden.

Den officielle åbning er ved Hestehovedet lørdag 31. august klokken 13, hvor destinationschef Brian Lindorf Hansen holder åbningstalen.


Noget for enhver alder

Eftermiddagen igennem er der aktiviteter for hele familien ved Hestehovedet. Her er ansigtsmaling og hoppeborg. Her er triatlon for hele familien, og her kommer naturvejlederen og viser og fortæller om fjordens dyreliv. Her opfører Nakskov Amatørscene forestillingen "Karius og Baktus". Det er klokken13. Her er veteranbiler og danseopvisning, og Nakskov Brandmuseum sprøjter skum ud, som børnene kan boltre sig i. Her er masser af udstillinger at kigge på. Her er koncert med Nykøbing F Postorkester, og om aftenen gentages den smukke tradition med at søsætte papirlanterner til toner af jagthorn, inden Nakskov Sangforening synger solen ned.


Gratis sild og harmonikatoner

Søndag 1. september går det løs i Langø og på Albuen.

I den lille havneby åbnes festlighederne klokken 10.45, hvor fløjtenist Verner Nicolet byder velkommen.

Siden er der gudstjeneste på havnen ved sognepræst Henrik Gade Jensen fra Gloslunde, efterfulgt af gratis sildebord - og gratis pølser til børnene!

Under hele forløbet spiller Rødby Harmonika Klub.

Man kan også købe friskfanget fisk og nystegte fiskefrikadeller på havnen.


Pendulsejlads til Albuen

Dagen igennem sejler Postbåden mellem Langø og Albuen, hvor der er musik ved Lodshuset, adgang til fyrtårnet og kaffe og kage i Den gamle Skole.

Som det fremgår er alt på plads til de to dage ved fjorden. Det eneste, der mangler, er at bede om godt vejr. For vejret er den ukendte faktor, som i sidste ende afgør, om Nakskov Fjorddage endnu engang skal blive et tilløbsstykke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce