cookie-og-privatlivspolitik
Filmen SHOPLIFTERS åbner sæsonen i Filmklubben i Søllested.
Filmen SHOPLIFTERS åbner sæsonen i Filmklubben i Søllested.
Foto: Filmbazar

Extra Posten

Kloden rundt i Søllested

Fimklubben i Søllested Bio har netop præsenteret programmet for foråret 2019.
25. januar 2019 kl. 10:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Publikum kian glæde sig til en rundrejse i filmens verden med fire spændende nedslag i Japan, Kina USA og Sverige (plus et lille smut til paradis), når Filmklubben i Søllested blænder op for rækken af filmperler i løbet af foråret 2019.

Første film er den japanske SHOPLIFTERS, som vandt Guldpalmen i Cannes 2018. Den vises 4. og 5. februar klokken 19.30. Osamu og hans familie må begå butikstyverier for at overleve.Trods det synes familien at leve lykkelgit, men en dag afslører en uventet hændelse skjulte hemmeligheder og tester de bånd, der forener dem.

I marts vises amerikanske IF BEALE STREET COULD TALK om en kvinde, der desperat kæmper for at bevise sin forlovedes uskyld efter en falsk anklage.

I aprils kinesiske film ENGLE GÅR I HVIDT er en receptionist eneste vidne til overgremb begået mod to 12-årige piger.

Sæsonens sidste film er svenske GRÆNSEN, hvor den noget usædvanlige todlbetjent Tina kan lugte folks skyld.

Til Filmklubben generalforsamling 11. marts går turen til selveste Paradis, når der blændes op for det italienske mersterværk CINEMA PARADISO - på dansk: Mine aftener i Paradis.

Læs mere på sollestedbio.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce