cookie-og-privatlivspolitik
Sølvklokken blev overrakt af Klaus Møller til Ronnie Hansen under generalforsamlingen i NH&E.
Sølvklokken blev overrakt af Klaus Møller til Ronnie Hansen under generalforsamlingen i NH&E.
Foto: Lr

Extra Posten

Klokke nu på nye hænder

Udramatisk generalforsamling i Nakskov Handel & Erhverv, som fik fem nye medlemmer i bestyrelsen.
10. april 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Selvom det allerede var under sidste års generalforsamling, at Nakskov Handel & Erhverv var gennem formandsskifte, blev det på flere måder markeret under dette års generalforsamling torsdag i sidste uge.

NH&Es unge formand, 31-årige Ronnie Hansen, fik således overrakt en lille sølvklokke af sin forgænger, Klaus Møller. Klokken er fra 1927 og skænket til byens handelstandsforening af den daværende Lollands Bank A/S i anledning af foreningens 50-års jubilæum.

Formanden kan bruge klokken til at bimle med for at kalde til ro og orden. Det blev der dog ikke brug for ved årets generalforsamling, som forløb i overordentlig god ro.

Bestyrelsesmedlemmerne Erik Skjødt, Torben Pedersen og Gert Meyer Madsen var på valg. Ingen af dem havde ønsket genvalg.

Uden kampvalg fik Nakskov Handel & Erhvervs bestyrelse fem nye medlemmer: Michael Jacobsen fra Dreist Administration, Søren Navne fra Extra Posten, Katrine Hartmann fra Slagter Friis, Tobias Nordhald fra SuperBrugsen og Peter Jørgensen fra Meny.

Generalforsamlingen begyndte med et minuts stilhed til ære for foreningens mangeårige og aktive bestyrelsesmedlem, Jan Andreassen, som døde sidste år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce