cookie-og-privatlivspolitik
- Jeg kommer til at savne mine trofaste kunder, siger Mikkel bag disken.
- Jeg kommer til at savne mine trofaste kunder, siger Mikkel bag disken.
Foto: lr

Extra Posten

Købmanden i Horslunde sælger sin butik

Efter 6 1/2 år som købmand i Horslunde søger Mikkel Hansen nye udfordringer.
26. december 2018 kl. 12:41 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Mikkel Hansen sælger IKKE sin butik "Købmanden i Horslunde" på den livlige landsbys hovedstrøg, fordi det går dårligt med omsætningen, eller fordi antallet af daglige kunder er dalende.Tværtimod!

- Det går rigtig godt, fortæller Mikkel Hansen, inden han får travlt med at betjene sin mormor, som er en af hans faste kunder. Og mormor er ikke den eneste. Mikkel har masser af trofaste kunder i lokalområdet, og netop dem vil han komme til at savne, når han til foråret forlader sin plads bag disken i "Købmanden i Horlsunde".

- Da jeg overtog forretningen, fik den en tiltrængt make-over, ny disk og nye hylder; men i det store og hele er butikken, som den altid har været, fortæller Mikkel Hansen, som vil skrive under på, at det er en sund butik med masser af potentiale, han netop har sat til salg.

Hvad Mikkel skal, når han ikke længere skal være købmand i Horslunde, vil han ikke løfte sløret for endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her