cookie-og-privatlivspolitik
Brian Schwartz (nr. to fra venstre) har taget initiativ til at danne Nakskov Runners.

2

Billeder

Brian Schwartz (nr. to fra venstre) har taget initiativ til at danne Nakskov Runners.
Foto: Privat

Extra Posten

Kom i gang med at løbe

Har du brug for et lille skub til at komme i gang med at løbe, så er Nakskov Runners noget for dig.
19. marts 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Op ad sofaen og ud på løbestierne.

Lær den rigtige løbeteknik og oplev fælleskabet sammen med andre løbere.

Dette tilbyder Nakskov Runners, som er en lokal udløber af DGIs Runners, et landsdækkende ambassadørkorps, der skaber glæde og motivation undervejs i løbene og som tilbyder hjælp til at komme op ad sofaen og i gang med at løbe for dermed at få en bedre form og en mere sprudlende livskvalitet.


Lukket facebookgruppe

Det er ikke mere end et par uger siden, at Brian Schwartz oprettede facebookgruppen Nakskov Runners, som allerede har fået succes.

- Alle er velkomne, også selvom man slet ikke har nogen løbeerfaring. Vi hjælper med at motivere og komme i gang på en god måde, forklarer Brian, som selv er entustiastisk løber.

Nakskov Runners inviterer til løb hver anden lørdag og søndag. Begivenheder bliver slået op i facebookgruppen, som alle er velkomne til at blive medlem af. Målet er også at lave en Nakskov Walkers-gruppe.

Hvis du ikke bruger facebook og gerne vil være med i Nakskov Runners, kan du kontakte Brian på email: brianschwartz78@gmail.comKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce