cookie-og-privatlivspolitik
U19 landsholdet  som vandt 5-2 i Tyskland i april måned.
U19 landsholdet som vandt 5-2 i Tyskland i april måned.
Foto: Privat

Extra Posten

Kom til U19 landskamp

Fredag 6. september og mandag 9. september kan du komme gratis til fodboldlandskamp på Ok plus stadion i Nakskov.
04. september 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

En U19 årgang træningsturnering afvikles over fire dage på Lolland-Falster med Danmark som vært og deltagende nationer som Wales, Sverige og Norge.

- Størst interesse for lokalbefolkningen på Lolland bliver i Nakskov fredag 6. september, hvor Danmark møder Wales klokken 17 på OK plus Stadion, udtaler Jørgen Rassi Rasmussen fra FC Nakskov og fortsætter:

- Vi er glade for, at samarbejdet mellem Dansk Boldspil Union-Lolland Falster og Lolland Kommune har udmøntet sig i, at vi får mulighed for at få lidt rødt og hvidt til byen igen, hvor vi fredag er sikret dansk deltagelse og Nykøbing får landsholdet om mandagen, så kampen i Nakskov mandag d. 9. september er vakant, hvem der mødes klokken 15 i Nakskov i træningsturneringen.

FC Nakskov skal bruge ca. 50 frivillige på dagene og forventer ca. 600 tilskuere til kampen mod Wales om fredagen og færre tilskuere mandag, hvor Danmark ikke er aktør.

Park og Vej sørger for, at banen er trimmet, og så kan vi bare håbe på Indian summer-september supervejr, hvor der laves kampprogram til fredagskampen af klubben, og der uddeles dannebrogsflag til de første 300 børn og barnlige voksne sponsoreret af Daugbjerg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her