cookie-og-privatlivspolitik
Martin Kreutzer tager rundt om i Danmark og verden for at forklare om sin sunde - og ikke særligt krævende - livsstil.
Foto: privat

Extra Posten

Kom til foredrag om sund og velsmurt fordøjelse

Spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker, lyder rådet fra ernæringsekspert Martin Kreutzer, som besøger Nakskov for at holde foredrag.
11. januar 2019 kl. 10:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Torsdag 17. januar klokken 18.30 - 20.45 inviterer Lollandsbibliotekerne til foredrag om at opnå en sund og velsmurt fordøjelse.

Foredraget foregår på Nakskov Bibliotek og foredragsholderen er Martin Kreutzer, som er ernæringsekspert og forfatter.


Skavankerne står i kø

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen - og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning.

Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket.


Du kan selv gøre noget

Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

Med afsæt i sin aktuelle bog "Velsmurt" og sine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter ernæringsekspert Martin Kreutzer sløret for madens magi og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar.

Billetter købes på www.billetto.dk

Arrangør er LollandBibliotekerne i samarbejde med Martin Kreutzer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce