cookie-og-privatlivspolitik
Pernille Rosendahl med band er et af hovednavnene på koncerten, som 27. april afslutter projektet Nærvær.
Foto: David Arnholm

Extra Posten

Koncert i Nakskov - festival i Maribo

Pernille Rosendahl er hovednavn på festival på Maribo Gymnasium sidst i april, mens fem lokale bands indleder med koncert i huset på Blegen i Nakskov.
12. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

En koncert i Nakskov og en festival i Maribo markerer henholdsvis start og slut på projektet Nærvær.

Det hele begynder 2. marts klokken 19 i huset på Blegen i Nakskov, hvor fem lokale bands står på scenen i løbet af aftenen.

Det drejer sig om Inspiration, Selected Band, New Generation, Vitamin Jazz og Neosoul. Koncerten i Huset med de lokale bands er gratis.


Festival i Maribo

Kulminationen indtræffer 27. april på Maribo Gymnasium, hvor Nærvær-Festivalen vil foregå fra klokken 14 til ud på aftenen på fire scener - to udendørs og to indendørs.

På scenerne vil musik af mange forskellig genrer genlyde dagen og aftenen igennem, og alle, som har lyst, kan komme til at stå på en af scenerne og optræde.

Som trækplaster vil to kendte og professionelle bands tiltrække publikum, som i løbet af dagen forhåbenligt vil få masser af uventede og gode musikoplevelser, når lokale bands optræder på scenerne.

Som det ene af hovednavnene vil man kunne opleve Pernille Rosendahl med band. Det andet hovednavn afsløres senere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce