cookie-og-privatlivspolitik
Patchworkcafeen i Horslunde udstiller i Hvedemagasinet i Bandholm frem til 25. august.

2

Billeder

Patchworkcafeen i Horslunde udstiller i Hvedemagasinet i Bandholm frem til 25. august.
Foto: Gerda Frederiksen

Extra Posten

Kreativ kludekunst

22 kvinder mødes jævnligt i Horslunde for at klippe i stoffer og sy dem sammen på nye måder og til nye formål.
01. august 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Patchworkcafeen i Horslunde så dagens lys i 2011, hvor en flok kvinder fandt sammen om et fælles ønske om et sted, hvor flere kunne samles og med plads til at udfolde sig - altså inden for den særlige disciplin, hvor det drejer sig om at klippe stof i stumper og stykker for at sætte dem sammen på nye måder.

En håndarbejdsdisciplin, som bredt kaldes for patchwork.

Patchworkcafeen drives udelukkende på frivillig basis med det sociale i centrum.

- Vi hjælper hinanden. Vi deles om arbejder, og vi griner sammen. Vi kan også være alvorlige sammen, og så giver det samtidig masser af inspiration at se, hvad andre laver, fortæller Ulla Jensen fra patchworkcafeen.


Puttetæpper

- Hver den første torsdag i måneden - mellem klokken 10 og 14 - sys der puttetæpper til Julemærkehjemmene - og her er alle velkomne til at deltage. Det kræver ingen syekspertice. Kan man træde en nål og bruge en symanskine, så er det fint, siger Ulla Jensen fra Patchworkcafeen i Horslunde.


Udstilling

De kreative kludekunstnere mødes i patchworkcafeen på Saften, Nordlundevej 6 i Horslunde hveranden onsdag mellem klokken 17 og 22 samt hver torsdag fra klokken 10 til 15.

Patchworkerne fra Saften i Horslunde udstiller i august smukke arbejder i Hvedemagasinet i Bandholm. Her er alle velkomne til at kigge nærmere på de flotte og farvestrålende værker.

Vil du vide mere om patchworkerne i Saften, er du velkommen til at kontakte Ulla Jensen på telefon 51 31 67 36 eller på mail: ulla.jensen@jensen.mail.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her