cookie-og-privatlivspolitik
Kristina Rasmussen har været eneejer af frisørsalonen på Axeltorv 14 siden 2004.
Kristina Rasmussen har været eneejer af frisørsalonen på Axeltorv 14 siden 2004.
Foto: Vinnie Nørgaard

Extra Posten

Kristina flytter fra Torvet

Damernes & Herrernes Frisør flytter fra Axeltorv 14 til Søndergade 1, hvor salonen åbner i de nyistandsatte lokaler 4. december.
30. november 2018 kl. 10:30 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er en æra, der slutter, når Damernes & Herrrernes Frisør nu flytter. For på adressen Axeltorv 14 har man kunne få trimmet frisuren (i hvert fald) siden 1890'erne. Dengang var det ganske vist kun herrrene, der kunne besøge barberforretningen.

Men nu har Kristina Rasmussen besluttet sig for at flytte sin salon, som hun har ejet siden 2004 og i 2006 udvidede med en damesalon.

- Her er blevet for trangt, siger Kristina, som glæder sig til at få 160 m2 i to etager i lokalerne, hvor Byens Ure & Guld i en årrække havde forretning.

Kristina og hendes fire medarbejdere får en stor og lys frokoststue på første sal, og i selve salonen bliver der også bedre plads til kunderne. Der bliver også plads til en ekstra betjeningsstol.

Fredag 30. november er sidste chance for at blive klippet og få ordnet hår i den gamle salon på Axeltorv 14.

Kristina holder lukket for at klare flytningen i løbet af et par dage, og tirdag 4. december åbner hun igen sammen med sine medarbejdere.

Flytningen fejres med en reception.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce