cookie-og-privatlivspolitik
Michelle Korbø (tv) fik overrakt årets kulturlegat af Bente Kaspersen.
Michelle Korbø (tv) fik overrakt årets kulturlegat af Bente Kaspersen.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

Legat til kulturformidler

Michelle Korbø fra Bandholm modtog sidste uge Kunstlegat Lolland på 40.000 kroner.
08. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Kulturlegat Lolland uddeles en gang om året og gives til et af Lollands unge kunstneriske talenter.

Kulturlegatet er tidligere særligt gået til unge udøvende kunstnere. Men i år gik legatet til Michelle Korbø, som ønsker at videreuddanne sig i at formidle kunst og kultur.

- Michelle er fra Bandholm og har blandt andet gået på musikskole og prøvet kræfter på Nørregade Teater. Interessen for kunst og kultur førte hende til Københavns Universitet, hvor hun tog en bachelor i kunsthistorie og har her i marts afleveret sit kandidatspeciale i Visuel kultur - på instituttet for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet. En uddannelse, der har fokus på at uddanne kandidater med en bred viden inden for kultur, med et særligt fokus på det visuelle, såsom kunst, medier og film, fortalte Bente Kaspersen fra Kulturlegat Lolland under legatoverrækkelsen.

Kulturlegatet fremkommer ved bidrag fra virksomheder, foreninger, organisationer mv. på Lolland, og fra Lolland kommune. Alle kan bidrage og den enkelte bidragyder binder sig kun for et år ad gangen. Der er således ikke en stor fond, som giver et afkast, og legatet består kun så længe, der er bidragydere til det.

Legatet er blevet uddelt siden 1997.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce