cookie-og-privatlivspolitik
Allan Hansen, Henrik Petersen og Børge Jensen fra Lions Club viser her 2019-kalenderen sammen med Jens Larsen (th), formand for Nakskov Fotogruppe.
Allan Hansen, Henrik Petersen og Børge Jensen fra Lions Club viser her 2019-kalenderen sammen med Jens Larsen (th), formand for Nakskov Fotogruppe.
Foto: lr

Extra Posten

Lions kalender på gaden

Overskuddet fra kalendersalget går til humanitære formål.
26. oktober 2018 kl. 13:31 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

For 8. gang sender Lions Club Nakskov en kalender på gaden, hvor motiver fra Nakskov i dag og i gamle dage pryder de 12 opslag. Med andre ord en oplagt julegave til folk, der har et særligt og kærligt forhold til Nakskov.

De smukke motiver fra Nakskov og Vestlolland anno 2018 er fanget af medlemmerne af Nakskov Fotogruppe; mens fortidens fotografier er udlånt af Nakskov lokalhistoriske Arkiv.


Gratis indsats

- Vi er meget taknemmelige ove den store indsats, som Nakskov Fotogruppe har leveret ganske gratis i form af stemningsfulde billeder fra vores smukke by og egn, siger Børge Jensen fra Lions Nakskov.


1.000 eksemplarer

Nakskovkalenderen 2019 er trykt i 1.000 eksemplarer, og overskuddet fra kalendersalget går ubeskåret til humanitære og velgørende formål både lokalt, nationalt og internationalt.

Kalenderen sælges af samtlige af Lions Nakskovs 25 medlemmer, ligesom den farvestrålende og billedrige kalender kan købes i Bog & Idé, hos Daugbjerg, på Nakskov Turistbureau og i Bladhuset i Nygade. Prisen for en kalender er 50 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce