cookie-og-privatlivspolitik
Malu Rasmussen ville gerne have flere med ud at motionere i Søllested.
Malu Rasmussen ville gerne have flere med ud at motionere i Søllested.
Foto: LR

Extra Posten

Løb for livet i Søllested

Har du lyst til at få motion ind i hverdagen, så står Malu Rasmussen klar til at guide dig.
21. oktober 2019 kl. 08:00

Annonce

Hver søndag morgen klokken otte står Malu Rasmussen klar i sportstøj ved indgangen til Trylleparken i Søllested. Her står hun så og venter på, at folk, der har lyst til at gå eller løbe en rute på omkring 5 kilometer sammen med hende, skal dukke op.

Det har hun gjort hver søndag morgen siden det tidlige forår. Indtil videre er det højeste antal, der er dukket op, to. Jo, du læste rigtigt: 2 personer!


Bevæg dig for livet

Malu Rasmussen er medlem af DGIs ambassadørkorps Runners, som på frivillig basis arbejder for, at flere skal ud og få motion på jævnlig basis. Runners er en del af Bevæg dig for livet-projektet, som DGI og DIF har startet med det mål, at danskerne inden 2025 skal være verdens mest motionerende folkefærd.


Kom med på en frisk tur

- Det ville være rigtig dejligt, hvis flere havde lyst til at gå eller løbe med på turene, siger Malu Rasmussen. Som Runner er hendes opgave at guide og få alle med under motionsturene. Med kun to deltagere har den opgave indtil videre været alt for let, mener hun og gør opmærksom på, at man ikke nødvendigvis skal løbe på ruterne. Man kan også sagtens deltage i gå-tempo.

Hvis du har lyst il at deltage i Bevæg dig for livet-turene, kan du bare møde op ved indgangen til Trylleparken i Søllested søndag morgen klokken 8 eller torsdag eftermiddag klokken 17.

Følg med på fb-siden Søllested Runners.

I Nakskov møder i gennemsnit 6-7 stykker op hver uge, når Runner Brian Schwartz løber i front.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her