cookie-og-privatlivspolitik
Nakskov-bandet Lost Highway underholder i hjembyen.
Nakskov-bandet Lost Highway underholder i hjembyen.
Foto: Pr

Extra Posten

Lørdagsunderholdning ved klokketårnet

Programmet for lørdagsunderholdning byder lørdag 29. juni på bandet Lost Highway ved klokketårnet for enden af gågaden i Nakskov.
27. juni 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Sommerens lørdagsunderholdning er i fuld gang - og typisk foregår den på Axeltorv. Men på lørdag, 29. juni, vil musikken udspille sig i den anden ende af gågaden, nemlig under klokketårnet, hvor det lokale rock/pop-kopiband, Lost Highway vil underholde fra klokken 11 til klokken 13.


Bredt repertoire

Alle kan være med, når Lost Highway spiller covers af populær rock/pop musik fra de sidste 50 år. Bandet har nemlig specialiseret sig i at spille en bred vifte af musik inden for rock- og popgenren.

Repertoiret består af numre fra en stor blanding af både danske og udenlandske kunstnere, eksempelvis Kim Larsen, Shu-bi-dua, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Guns and Roses...

Lost Highway består af Anja Trillingsgaard, sang, Michael Rasmussen, rytmeguitar og sang, Anders Knak Hansen, trommer, og Steffen Clausen, bas.

Det er Nakskov Handel & Erhverv, som arrangerer somemrens lørdagunderholdning.

Mens musikken spiller, kan publikum nyde en øl eller en vand ved et af de borde, som sammen med stole stilles op under hver lørdagsunderholdning sommeren igennem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her