cookie-og-privatlivspolitik
Karina Lohse har på Facebook bedt folk om stoppe rygter om, at hendes butik i Nygade lukker eller flytter.
Karina Lohse har på Facebook bedt folk om stoppe rygter om, at hendes butik i Nygade lukker eller flytter.
Foto: lr

Extra Posten

Lohse hverken flytter eller lukker

Lohse i Nygade i Nakskov skal hverken flytte eller lukke. Til gengæld bliver butikken snart frisket op med en omgang ny maling.
17. juli 2018 kl. 15:29 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Karina Lohse har en bøn. Hun har allerede bragt den på sin Facebookside, men nu gentager vi den her i avisen:

- Igennem den sidste tid har der verseret en del rygter om min butik. Et af dem er, at jeg lukker butikken, og et andet er at butikken skal flyttes. Vær sød at hjælpe mig med at stoppe de rygter.

- Jeg lukker ikke butikken, og butikken skal ikke flytte!!!!!!

Karina fortæller videre:

- Tiderne skifter og hvis butikken skal overleve så må vi følge med. Derfor er jeg igang med at tilrette butikken og dens drift, så den passer til det marked der er i Nakskov. De lokaler, som vi har nu, er for store. Derfor har jeg været ude og kigge på andre lokaler bl.a. i Søndergade. Men ingen af lokalerne var så gode, som dem vi har i dag. Vi har derfor valgt at blive i Nygade 3 og så gøre salgsarealet mere tidssvarende. Vores lingeriafdeling er flyttet ind til konfektionen, og den del af butikken har udlejer overtaget igen.

- Butikken skal have en overhaling med maling o.l. i løbet af august måned, og så skal den indrettes så vores netshop www.hoslohse.dk bliver mere synlig i butikken. På den måde bliver butikken super moderne og med et nyt koncept, der ikke før er set på disse kanter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce