cookie-og-privatlivspolitik
Stalden med heste og andre dyr er en central del af 4H Lollands gård ved Horslunde.
Stalden med heste og andre dyr er en central del af 4H Lollands gård ved Horslunde.
Foto: 4H

Extra Posten

Lokal 4H-gård får nu sheltere

4H Lolland ved Horslunde får 50.000 kroner af Friluftsrådet.
02. januar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Vi er så glade for, at vores ansøgning er blevet positivt behandlet i Fritidsrådet, så vi nu har fået penge til at lave sheltere og multtoilet i forbindelse med 4H gården ved Horslunde, siger John Larsen, formand for 4H Lolland og fortsætter:

- Shelterne kommer til at ligge rigtig smukt tæt ved vores familiehaver, hvor der også er frugttræer. Så vi håber, at både lokale og turister vil lægge vejen forbi og benytte sig af det nye tilbud om overnatning. Det er sådan noget, vi har brug for her i vores lokalområde.

Multtoilettet, som der også er givet penge til at etablere og som skal ligge i forbindelse med shelterne, er en slags bæredygtigt toilet, hvor ekskrementerne med tiden omdannes til kompost.

John Larsen håber, at arbejdet med at etablere sheltere og multtoliet kan komme i gang så hurtigt som muligt her i det nye år.


Snart bestyrelsesmøde

- Vi skal holde bestyrelsesmøde i 4H Lolland 7. januar, så her regner jeg med, at vi får udstukket nogle konkrete planer, siger John Larsen.

De 50.000 kroner til 4H Lolland er en del af en pulje på knap 350.000 kroner, som netop er blevet fordelt til ni ildsjæleprojekter i Region Sjælland. Pengene kommer fra Udlodningsmidler til Friluftsliv, som uddeles af Friluftsrådet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce