cookie-og-privatlivspolitik
Nakskovs lokale fødevaremarked bliver mere og mere populært.

2

Billeder

Nakskovs lokale fødevaremarked bliver mere og mere populært.
Foto: Claus Hansen

Extra Posten

Lokale fødevarer og torvestemning

Food Market med musik og boder på Axeltorv i Nakskov.
03. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det skaber liv og tiltrækker mange kunder, når der er Food Market på Axeltorv.

Næste gang er lørdag 6. juli, og her kan kunderne møde en perlerække af producenter af lokale fødevarer, som de præsenterer i de fine teltboder på Axeltorv - i øvrigt telte indkøbt af Nakskov Handel & Erhverv, som er arrangør af Food Market.

Mens kunderne går rundt på markedet og kigger på varerne af god, lollandsk oprindelse, spiller det lokale band Luna hyggelige markedstoner.

Food Market er en god familieoplevelse, hvor man både kan købe ind til en god middag derhjemme baseret på lokale fødevarer - eller man kan nyde smagsprøver, mens man sidder på Torvet og nyder musikken, stemningen og lidt godt til ganen af både vådt og tørt.

Markedet er mellem klokken 10 og 13.30,


Gode kontakter

Det er ikke kun kunderne, som har gode oplevelser på Food Market.
Også producenterne, som præsenterer deres varer i boderne, taler godt om det lokale initiativ.

Principato Pasta fra Fejø har været med på årets første Food Market 1. juni, og Diego Principato glæder sig til igen at være med på Food Market i Nakskov på lørdag. Katharina Principato fortæller:

- Vi får rigtig gode kontakter blandt de andre producenter, når vi er på Food Marker i Nakskov. Det betyder rigtig meget for os småproducenter at have et sted, hvor vi kan mødes og udveklse gode råd og erfaringer.

- Da vi var på markedet for en måned siden, fik vi hurtigt udsolgt af vores pasta. Vi sælger vores pasta til butikker og restauranter, så Food Market i Nakskov er faktisk det eneste sted, hvor private kan købe pasta fra Fejø, slutter Katharina.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her