cookie-og-privatlivspolitik
For mange indledes juletiden med en overrislet og festlig aften i byens idrætscenter.
For mange indledes juletiden med en overrislet og festlig aften i byens idrætscenter.
Foto: Marvin Meyer

Extra Posten

Lollands største julebal

Kom til julebal i Nakskov Idrætscenter fredag 6. december.
16. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Så kan vi ikke længere udskyde at nævne ordet "jul" her i avisens spalter. For nu er det nemlig nu, at man skal sikre sig en eller flere billetter til årets store JULEbal i Nakskov Idrætscenter.

Selve det store brag af et julebal foregår fredag 6. december, og festlighederne varer nærmest længere end en arbejdsdag.


Spisning i hallen

Klokken 18.30 åbnes dørene for dem, som vil indlede ballet med hyggelig spisning i fællesskab ved lange borde, som er stillet op i hallen.

For dem, som hellere vil overstå julefrokosten derhjemme - eller måske denne aften nøjes med flydende frokost - slås dørene op på vid gab klokken 22. Og så kører festlighederne ellers deruda' til klokken 04 om morgenen.

Nakskov Håndboldklub er stolt over at kunne præsentere de lokale og garvede musikere i Selected Band, som vil stå for aftenens og nattens musikalske side - og ind imellem afløses bandet af en dj, som vil sørge for et varieret repertoire, så ikke et danseben kan holde sig i ro.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og glæd dig til alle tiders julebal, hvor du vil møde gamle venner over en kop øl og få en svingom på dansegulvet.

Billetter kan købes på Extra Posten, i Café NIC og på Nakskov Turistbureau.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her