cookie-og-privatlivspolitik
Lollandsgrisene og deres opdrætter Arne Hansen (th) har fået besøg af Alex Petersen, Niklas Greve, Michael Kristensen og Jonas Bille fra Skovridergaarden og Peter Christensen (nr. to fra venstre) fra Meny.
Lollandsgrisene og deres opdrætter Arne Hansen (th) har fået besøg af Alex Petersen, Niklas Greve, Michael Kristensen og Jonas Bille fra Skovridergaarden og Peter Christensen (nr. to fra venstre) fra Meny.
Foto: Henrik Petersen

Extra Posten

Lollandsgris på julefrokostMeny'en

Der er lokalt grisekød på menu'en, når Skovridergaarden inviterer til julefrokost.
29. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Allerede nu kan du sætte tænderne i et stykke grisekød, som er opdrættet lokalt og på friland på Vestlolland. Det er nemlig kød fra Lollandgrisen, som bruges til den stegte flæsk, Skovridergaarden serverer.

Men når julefrokostsæsonen sætter ind, kommer der mere Lollandsgris på bordet på Skovridergaarden og på de julefrokostmenuer, som restauranten sælger ud af huset.

- I vores julefrokostmenu indgår både flæskesteg, rullesteg og skinkemedallioner, som er tilberedt af kød fra Lollandsgrisen, som er opdrættet på friland ude ved Løjtofte, fortæller Alex Petersen, som ejer Skovridergaarden samme med Michael Kristensen og Jonas Bille Petersen.


Frilandsgris i Meny

Det er griseavler Arne Hansen, som opdrætter Lollandsgrisenene, som øffer rundt under åben himmel på marker ude ved Løjtofte.

For en månedstid siden indgik Arne Hansen aftale om at afsætte kød fra sine frilandsgrise til Meny i Nakskov. Efter slagtning hos Slagter Engdahl i Holeby ender kødet hos Meny, hvor kunderne nu kan forsyne sig med lokalt opdrættet kød fra frilandsgrisene - og blandt de store kunder er altså Skovridergaarden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her