cookie-og-privatlivspolitik
Standene er næsten udsolgt til årets loppe- og kræmmermarked på Engtoften i Nakskov.
Standene er næsten udsolgt til årets loppe- og kræmmermarked på Engtoften i Nakskov.
Foto: Privat

Extra Posten

Lopper den for spejderne

Bankoforeningen til støtte for De blå Spejdere i Nakskov afholder kræmmer- og loppemarked.
13. august 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Årets marked til fordel for De blå Spejdere i Nakskov finder sted lørdag 24. august fra klokken 10 til 17 og søndag 25. august fra klokken 10 til 15 på grunden ved Spejderhytten på Engtoften 14 i Nakskov.

Begge dage er der gratis indgang.

- Vi er tæt på udsolgt af stande. Det vil sige, at vi regner med at få solgt 33 stande i år, hvilket er over dobbelt så mange som vi solgte i 2018, fortæller Marck fra bankoforeningen.

Årets marked byder også på særlige tiltag for udsatte familier, som den humanitære forening AUC står for.

En anden nyhed er "Plant et flag". Her koster et flag 10 kroner, og det "vindende" flag får en præmie på 500 kroner. Der vil også være tombola begge dage med flotte gevinster, som er sponsoreret af Lollands erhvervsliv.

Til børnene er der en fiskedam, hvor de for en 10'er kan fiske sig til en overraskelse.

Som noget nyt i år er der også helstegt pattegris, som Hos Nielsen fra Axeltorv kommer og laver. Der vil ydermere under hele markedet være salg af franske hotdogs, grillede pølser med brød, sodavand og øl - alt sammen til familievenlige priser.

Vi har ydermere tilbudt AUC som holder til i Nakskov at de kan få stillet et areal til rådighed langs spejderhytten som de har fuld rådighed over så de der kan forsøge at tjene lidt penge til det flotte arbejde som de laver, de kan også tilbyde nogle af de udsatte familier de hjælper at de kan komme op og sælge lidt ud af det de ikke længere bruger, dette tiltag er vi meget spændte på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her