cookie-og-privatlivspolitik
Som billedet viser, er der masser af effekter til loppemarkedet: møbler, billeder, tøj og meget mere.
Som billedet viser, er der masser af effekter til loppemarkedet: møbler, billeder, tøj og meget mere.
Foto: privat

Extra Posten

Lopper i Søllested

Søllested Gymnastikforenings Venner inviterer til loppemarked 6. og 7. oktober.
28. september 2018 kl. 14:25 Af Lisbet Rasmussen

Gennem de sidste år har Søllested Gynmatikforenings Venner samlet masser af ting og sager ind til de to årlige loppemarkeder via fx annoncer, mund-til-mund metoden og tømning af dødsboer.

Det er gået godt - ja, så godt, at SGFs Venner nu inviterer til et ekstraordinært stort loppemarked - simpelthen fordi "vennerne" har indsamlet og fået så mange effekter, at de er ved at drukne i ting og sager.

Derfor holder Søllested Gymnastikforenings Venner et stor loppemarked lørdag 6. og søndag 7. oktober fra klokken 10 til klokken 15 på adressen Rødbyvej 5, 4920 Søllested.


Gode venner skaffer penge

SGF's Venner blev stiftet i 2015 med det formål at hjælpe gymnastikforeningen både praktisk og økonomisk.

- Vi har i SGFs Venner stille og roligt taget fat og skabt flere forskellige indtægtsformer, eksempelvis bande-/ reklamesalg, "Mandehørm i Højrebyhallen" og loppesalg. Det her med lopper er jo virkelig " in ". Det er oppe i tiden og rigtig populært at genbruge og lave skrot til " hot", siger Jimmy Bjørn fra SGFs Venner, som håber på et stort fremmøde og meget støtte, når loppemarkedet åbner dørene i oktober.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE