cookie-og-privatlivspolitik
Sylvester Larsen og band under koncert i Nexø i 2018.
Sylvester Larsen og band under koncert i Nexø i 2018.
Foto: Mikael Sejer

Extra Posten

Lune Larsens søn i Birket

Koncert med Sylvester Larsen i Birket 17. november klokken 15.
01. november 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Her i efteråret 2019 drager Sylvester Larsen (søn af Kim Larsen) ud i Danmark på turné med sit band. Det er dog ikke storbyerne der skal have besøg af Sylvester i denne omgang, men derimod de danske landsbyer, øer og småsamfund. Sylvester har en forkærlighed for de små danske landsbysamfund og er ærgerlig over, at storbyernes dominans gør det svært at bevare kulturen i de små samfund.

Det er lykkedes for Birket og Omegns Borgerforening at få Sylvester og bandet her til Nordvestlolland, hvor de spiller i Signe Stubs Sognegård søndag 17. november klokken 15.


Hyldest til landsbyen

Sylvester har også skrevet og dedikeret en sang til de danske landsbyer med titlen "Lille Landsby". Sangen er fra hans nyeste album "Mega egotripper". 

- Vi er meget stolte over, at Sylvester Larsen kommer til Birket, og vi glæder os over, at det på denne måde er muligt, at også øerne får mulighed for at deltage i koncerten, som foregår tæt på dem, siger Libuse Müller.  

Før koncerten, fra klokken13, er der mulighed for at "spise sammen".  Frokosten er arrangeret af Ældre Sagen Ravnsborg Højreby.

Tilmelding til begge dele hos Libuse Müller på mail post@libuse.dk eller mobil/sms 40 14 81 96.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce