cookie-og-privatlivspolitik
Også på Lolland er MGP populært - som her, hvor et ud af ni bands var på scenen under en nyligt afholdt musikkonkurrence.
Også på Lolland er MGP populært - som her, hvor et ud af ni bands var på scenen under en nyligt afholdt musikkonkurrence.
Foto: Pr

Extra Posten

MGP hylder sangskrivere

Når der den 21. marts bliver Nærvær-koncert på Saxkjøbing Hotel, bliver det samtidig finalen på en stor Melodi Grand Prix.
27. december 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Lolland-Falster Lovestorm og arrangørerne af Nærvær Festivalen har netop sat jagten ind på talenter, der kan forfatte sange til festivalens Melodi Grand Prix. Og alle kan byde ind, siger festivalens musikansvarlige Anders Ørsager, der er ansat på MGK Sjælland.

Han fortsætter:

- Vi er åbne over for såvel amatører og de lidt mere erfarne, siger den musikansvarlige, der også gerne ser et bredt udvalg af genrer til sangen, som får æren at kalde sig "Årets Lovestorm". Sangen må ikke være længere end fire minutter - og der skal være en tekst på. Men det behøver ikke at være på dansk, og man behøver ikke at synge sangen selv.

- Og så må sangen ikke tidligere have været udgivet, siger Anders Ørsager..

Dommerne i konkurrencen bliver følgerne på Lolland-Falster Lovestorms facebookside, som stemmer tre sange ind på Saxkjøbing Hotel.

Man kan tilmelde sig ved at sende sit materiale til lovestormmgp@gmail.com. Og vil man have hjælp til at komme videre med sit projekt, kan man kontakte Anders på anders.naervaer@gmail.com

Deadline er 21. januar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her