cookie-og-privatlivspolitik
Små og store mødes til den årlige Julemærkemarch.
Små og store mødes til den årlige Julemærkemarch.
Foto: pr

Extra Posten

March med stor betydning

Gå med i Julemærkemarchen i Nakskov søndag 2. december.
23. november 2018 kl. 11:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Siden 1904 er der hvert år udkommet et nyt julemærke til gavn for Julemærkehjemmene og udsatte børn i Danmark. Nu om dage kan man bakke op hele året som Julemærkeven - og derudover kan man blandt andet hjælpe til ved at deltage i det sunde og hyggelige initiativ, Julemærkemarchen.

Julemærkefonden, som driver landets fem Julemærkehjem, ser med stor glæde og tilfredshed på Julemælkemarchens store indsats:

- Julemærkemarchens imponerende og frivillige hjælpearbejde kaster hvert år en flot donation af sig, som kan mærkes i det samlede budget. Det fortsatte hjælpearbejde, der hvert år gavner knap 1000 børn, er afhængigt af indsamlede midler. Det offentlige tilskud dækker under fem procent af budgettet. Salget af Julemærker er for nedadgående, idet stort set ingen længere sender julepost. Derfor sætter vi stor pris på vores Julemærkevenner, donationer fra virksomheder og fonde samt på Julemærkemarchen, siger direktør Søren Ravn Jensen fra Julemærkefonden.

- Her i Nakskov er vi taknemmelige over vores sponsorer, som giver gratis kaffe, kakao, klejner og brunkager. SAå vi håber, at der møder mange op søndag 2. december for at støtte julemærkehjemmene, siger Jørn Kristiansen fra Nakskov Julemærkemarch.

Tilmelding og valg af startsted sker via hjemmesiden www.julemaerkemarchen.dk, hvis man vel at mærke vil have rabat. Her kan man vælge forskellige typer startkort - med eller uden tilhørende medalje. Som noget særligt kan man for 100 kroner vælge at købe en special-startpakke bestående af startkort plus fire skrabelodder og hermed få mulighed for at vinde gavekort til www.sendentanke.dk

Man kan naturligvis også møde op på et af de 66 startsteder på selve dagen.

Læs mere på www.julemaerkemarchen.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce