cookie-og-privatlivspolitik
Tidligere sluttede sildmarchen med en omgang kogte sild. I dag er den skik afløst af et mere varieret sildebord med noget for enhver fiskesmag.
Tidligere sluttede sildmarchen med en omgang kogte sild. I dag er den skik afløst af et mere varieret sildebord med noget for enhver fiskesmag.
Foto: AndersKnudsen/ arkiv

Extra Posten

March og sildebord for flagalleen i Dannemare

Dannemare Flagallé inviterer til årets sildemarch med efterfølgende sildebord.
24. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Søndag 2. februar klokken 10 lyder startskuddet for årets sildemarch i Dannemare.

Ruten går gennem Dannemare - fra Bygaden videre til Kirkevej, Spidsbyvej, Rosenbjergvej, Tillitsevej, Tillitse Kirkevej og Egebøllevej for igen at ende i Bygaden.

Der er forfriskninger undervejs!

- Sildemarchen er lidt af et tilløbsstykke. Sidste år deltog mellem 120 og 150 folk, fortæller Finn Andersen fra Dagli'Brugsen i Dannemare.


Ny tradition

Sidste år fejrede initiativet i Dannemare hele to jubilæer. Dels rundede selve Dannemare Flagallé 25-års jubilæum; mens traditionen med sildemarch og efterfølgende kogt sildeguf sidste år fandt sted for 20. gang.

Annonce

- Gennem de sidste år har sildemarchen forandret sig. Vi har nemlig valgt at erstatte de kogte sild med en lækker sildebuffet. Den holder vi fast ved og kan efterhånden konstatere, at folk kan lide vores tilbud, så vi nærmest kan tale om en ny tradition, slutter Finn Andersen.

Sildemarchen er en aflægger af Dannemare Flagallé, som sørger for, at byens flagallé sættes op på diverse mærkedage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE