cookie-og-privatlivspolitik
Teatersalen danner ramme om koncerten med MLTR i marts 2019.
Teatersalen danner ramme om koncerten med MLTR i marts 2019.
Foto: pr

Extra Posten

Michael learns to rock

MLTR - som bandet kort kaldes - giver koncert i Nakskov til foråret.
04. december 2018 kl. 10:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er efterhånden blevet den mest faste og kære tradition for Michael learns to Rock (MLTR) at tage en tur rundt i Danmark, når foråret kommer.

MLTR elsker at spille i Danmark og har altid svært ved at vente på forårets komme. Derfor har MLTR besluttet, at foråret kommer tidligt i 2019, nærmere bestemt i slutningen af februar, hvor MLTR i fem hektiske uger vil være at finde på landets spillesteder.

Michael learns to Rock er et dansk soft rock-band. Bandet blev dannet i Århus i 1988 af sanger og keyboardspiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher, guitarist Mikkel Lentz og bassist Søren Madsen. Bandet har siden opnået stor polularitet i fjernøsten.


MLTR i Nakskov

Et af de steder, MLTR vil besøge, er Nakskov. Her bliver teatersalen rammen om en fantastisk koncert med et af Danmarks mest succesfulde bands torsdag 7. marts klokken 20.

MLTR vil spille de bedste sange fra 2018-albummet STILL og dertil en lang række af de mange store hits fra bandets lange karriere. På gensyn i det tidlige forår 2019!

Billetter til denne fantastiske koncert med bandet Michael learns to Rock (MLTR) kan allerede nu købes på Ticketmaster.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce