cookie-og-privatlivspolitik
De hoppede og spinnede deruda' i Horslunde for at skaffe penge ind til LF-indsamlingen.
De hoppede og spinnede deruda' i Horslunde for at skaffe penge ind til LF-indsamlingen.
Foto: Privat

Extra Posten

Motion for 21.000 kroner

60-70 folk motionerede i Ravnsborghallen til fordel for LF-indsamlingen.
14. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

I løbet af fire timer sidste søndag lagde mellem 60 og 70 mennesker vejen forbi Ravnsborghallen i Horslunde for enten at cykelspinne, jumpe eller dyrke yoga. Motionen var til fordel for LF-indsamlingen og Kræftens Bekæmpelse, og i løbet af de fire timer blev der svedt ikke mindre end 21.000 kroner sammen.

- Nogle cyklede en enkelt time, mens enkelte tog alle fire timer i sadlen. Og så fik vi besøg af tre gutter, som kom cyklende fra Vordingborg for at donere 500 kroner, inden de cyklede hjem igen, fortæller Søren Navne, som stod bag eventen i samarbejde med Søren Hansen, Ravnsborg Motionscenter og Nøbbet Gymnastikforening.


Portvinsaften

- Inden for de sidste år er begge mine forældre døde af kræft, så jeg har virkelig et stort ønske om at gøre noget for at bekæmpe den forbandede sygdom, fortæller Søren Navne, som til daglig er bladleder på Extra Posten.

I september står Extra Posten i samarbejde med Lago-import og Restaurant Gonzalez Feilberg for en portvinsaften, hvor overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og LF-indsamlingen.

Alle billetter er solgt, hvorfor det allerede kan offentliggøres, at arrangementet resulterer i 25.000 kroner til LF-indsamlingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce