cookie-og-privatlivspolitik
Lucas Pinarbasi fra Nakskov (tv) og Benjamin Heldorf fra Maribo er to af de fem unge musikere, som for nylig har starter bookingbureauet musikbooking.nu
Lucas Pinarbasi fra Nakskov (tv) og Benjamin Heldorf fra Maribo er to af de fem unge musikere, som for nylig har starter bookingbureauet musikbooking.nu
Foto: Lr

Extra Posten

Musikere starter bookingbureau

Fem unge lokale musikere arbejder på at gøre deres passion for musik til deres levevej.
19. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det skal være let at finde den musik, der passer lige præcis til vores fest - uanset om det så er et bryllup, en 40-års fødselsdag, et halbal eller musikalsk underholdning under en byfest.

Sådan lyder konceptet for den nyeste gren i den musikalske virksomhed, som fem unge mennesker fra Lolland og Falster er gået sammen om at etablere.

Musikbooking.nu kan skaffe musik til enhver anledning, som der står på visitkortet.

- Om det så er en John Mogensen-kopi kan vi nok klare at finde sådan én i vores netværk - og ellers er vi fem, som ejer bookingbureauet, selv leveringsdygtige i forskellige konstellationer, og vi spiller alle på forskellige instrumenter, så vi dækker både klaver, trommer, guitar, bas og vokal, forklarer Lucas Pinarbasi.

- Der findes masser af bookingbureauer med tusindvis af kunstnere i stald. Men det kan være svært at gennemskue, hvordan det fungerer, og hvem der får noget ud af det. Vi har i hvert fald ikke fået noget ud af det, når vi som musikere har været i stald hos et professionelt bookingbureau. Så derfor har vi valgt at starte ét selv, hvor det hele er let at gennemskue og hvor alle, både bureauet, musikerne og kunderne får noget ud af det, fortsætter Lucas.

Musikbooking.nu er en del af House of Music, som moderfirmaet hedder. Det er fysisk beliggende i Vordingborg med pladeselskab og lydstudie, hvor de fem indehavere tilbyder hjælp til at indspille musik.


Lever for musikken

De fem unge musikere er Alexander Back-Hansen og Asger Krog fra Vordingborg, Ida Gleie fra Nykøbing F, Benjamin Heldorf fra Maribo og Lucas Pinarbasi fra Nakskov.

De mødtes i sin tid på MGK (Musikalsk Grundkursus), da det lå i Nykøbing. Det er en slags forskole til musikkonservatoriet.

Ved årsskiftet til 2019 åbnede de House of Music, og i begyndelsen af juni åbnede så sitet musikbooking.nu

Benjamin Heldorf fra Maribo var ellers kommet ind på musikkonservatoriet i Odense, men efter et par måneder sprang han fra.

Fælles for ham og de fire andre er, at de drømmer om at kunne leve af at spille musik og arbejde med musik.

- Lige nu lever vi for musikken. Men vi vil også gerne kunne leve af den, som Lucas udtrykker det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce