cookie-og-privatlivspolitik
Butikschef Dennis Christiansen flankeret af to af sine tre daglige medarbejdere, Tanja Hansen og Mads Eliasson. Den fjerde, Tristan Schuppenhauer, må kunderne selv besøge My Home for at se!
Butikschef Dennis Christiansen flankeret af to af sine tre daglige medarbejdere, Tanja Hansen og Mads Eliasson. Den fjerde, Tristan Schuppenhauer, må kunderne selv besøge My Home for at se!

Extra Posten

My Home i Nakskov

Butikken i Tømmergade er kædens nummer 32.
04. september 2018 kl. 15:58 Af Lisbet Rasmussen

Når du læser dette, har Nakskov fået en ny møbelbutik. I fredags åbnede nemlig forretningen "My Home" i de lokaler i Tømmergade, der har stået tomme, siden Starck lukkede.

My Home har fyldt de omkring 1.400 m2 store butikslokaler med alskens møbler plus lamper og lidt nips.

- I den nederste del af butikken har vi indrettet en outletafdeling, hvor vi tilbyder restpartier og varer, som har mindre fejl, til meget nedsatte priser, forklarer butikschef og daglig leder af My Home i Tømmergade, Dennis Christiansen.

Når kunderne køber ind, kan varerne enten være på lager og leveres med det samme - eller de kan bestilles og være fremme i løbet af meget få dage.


Iværksætter bag succes

Efter karriere i USA vendte Jan Hallas i starten af 00'erne tilbage til Danmark og begyndte at importere egetræ fra Kina.

Annonce

I mens startede kæresten Mariane op med at købe møbler ind og sælge dem under homeparties. Gæsterne strømmede til, og budskabet spredtes via mund til mund-metoden. Faktisk gik det så godt med Marianes My Home, at Jan i 2007 blev en del af hendes foretagende. I dag består My Home-kæden af 32 butikker.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE