cookie-og-privatlivspolitik
Bychef Niels Halm, Elin Hellesøe fra Restaurant Fjorden og Asger Knudsen, formand for Nakskov Sejlklub, går alle ind for, at Nakskov Fjord bliver en del af Danmarks naturkanon.
Bychef Niels Halm, Elin Hellesøe fra Restaurant Fjorden og Asger Knudsen, formand for Nakskov Sejlklub, går alle ind for, at Nakskov Fjord bliver en del af Danmarks naturkanon.
Foto: privat

Extra Posten

Nakskov Fjord - landets dejligste

Hvor er de 15 dejligste natursteder i Danmark? De skal nu udpeges til en naturkanon og her skal Nakskov Fjord da indgå, ikk?
04. september 2018 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Hvilke steder skal med i Danmarks nye naturkanon?

Det spørgsmål har Miljø- og Fødevareministeriet netop stillet - og det er et spørgsmål stillet til alle danskere. ALLE kan komme med forslag til det sted, de finder smukkest i det ganske land.

For at et sted kan nomineres, skal det have en smuk natur og biologisk, geologisk eller landskabelig værdi. Og så skal det være en oplevelse at besøge...

Jamen passer det da ikke nøjagtigt på Nakskov Fjord, som oven i købet er Danmarks ørigeste fjord? Og ikke nok med, at der på og omkring fjorden er den smukkeste natur. Her er også et rigt fugleliv, historiske vingesus på både Slotø, Enehøje og Albuen og masser af rekreative muligheder både på og omkring fjordvandet.

- Nakskov Ford er helt unik, og naturligvis bør den være med i Danmarks nye naturkanon,, slår bychef Niels Halm fast. Han arbejder intenst med projektet Porten til Nakskov, hvor både fjordens natur og historie og Nakskovs gamle middelalderby indgår.

Annonce

Læs mere om, hvordan du kan forslå steder, der skal med i Danmarks naturkanon på www.naturkanon.dk

Her kan du også læse om den konkurrence, du deltager i, når du nominerer et sted til naturkanonen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE