cookie-og-privatlivspolitik
31. august 2019 sejler skipper Otto Paludan - angiveligt - sin sidste tur med Postbåden Vesta på Nakskov Fjord
31. august 2019 sejler skipper Otto Paludan - angiveligt - sin sidste tur med Postbåden Vesta på Nakskov Fjord
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Nakskov Fjords postbåd Vesta er atter sat til salg

Et salg er røget i vasken - og bliver Postbåden ikke solgt inden sommer, er Otto Paludan muligvis villig til at tage endnu en tørn på Nakskov Fjord.
07. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

"Et længe aftalt køb af Postbåden er desværre gået galt. Derfor søger vi nu seriøse købere til Postbåden "Vesta". Dette er en "once in a lifetime"-chance for at få fødderne på eget dæk. Hvis du er til at arbejde hårdt i sommerhalvåret og holde fri i vinterhalvåret, er dette måske jobbet for dig."

Sådan kan man læse på Facebook, hvor Postbådens skipper, Otto Paludan, oplister, hvad der skal til af papirer og praktisk kunnen for at kunne overtage både postbåden og tjansen som skipper ombord.


Endnu en sæson

Extra Posten har tidligere spurgt Otto Paludan, hvordan han ville stille sig, hvis postbåden Vesta ikke var blevet solgt, når sæsonen 2020 stod for døren.

Til det har Otto sagt, at så ville han tage endnu en sæson som skipper om bord på Postbåden - med følgende glæder, som han selv har beskrevet dem:

- Du har en af Danmarks smukkeste arbejdspladser. Du får hver dag en ny naturoplevelse. Du ser måske havørnen svæve over skibet, en sæl der ligger på en sten på Malø Grund, et marsvin der dukker op lige ved siden af skibet...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE