cookie-og-privatlivspolitik
Flotte motorcykler i Nygade. Her er det fra venstre Søren, Martin og Bjarne på henholdsvis deres Honda Goldwing, Honda CBR 600 og Kawasaki VN 900 Classico.
Flotte motorcykler i Nygade. Her er det fra venstre Søren, Martin og Bjarne på henholdsvis deres Honda Goldwing, Honda CBR 600 og Kawasaki VN 900 Classico.
Foto: Søren Navne

Extra Posten

Nakskov gi'r den fuld speed

Nakskov holder aftenåbent fredag 28. juni frem til klokken 21.
26. juni 2019 kl. 08:00

Annonce

Så er sommeren i fuld gang, og Nakskov Handel & Erhverv benytter sig af lejligheden og den sidste fredag i juni til at invitere byens borgere, turister og gæster til aftenåbent med benzin i blodet og fredagsjazz på torvet.

Mens byens butikker holder åbent til klokken 21 og lokker med masser af gode tilbud både ude og inde, vil gågaden og Nygade i høj grad appellere til folk med benzin i blodet.

I Nygade er mc-klubben Sons of Heaven gået sammen med byen om at arrangere en stor parade af motorcykler. Ud over at beundre de flotte "kværne" får folk også mulighed for at være med til at kåre den flotteste af de opstillede motorcykler.

Sidste år var der 88 motorcykler opstillet i parade under aftenåbent i Nakskov.

Men i år håber arrangørerne på endnu flere flotte "kværne".


Hestekræfter ved klokketårnet

Den vildeste racer finder du foran Jyske Bank i Nygade. Fra klokken 18 til klokken 21 kan du komme i nærkontakt med den vildeste Ford GT, der kan accelerere fra 0-100 km/t på under tre sekunder.

Banken byder på en kop kaffe og inviterer til konkurrence om en tur i den lynhurtige racer fra Sportcar Event.

Også Lollands Bank lader hestekræfterne vise tænder, når banken præsenterer deres lokale racerteam. Mellem klokken 18 og 20 vil de to flotte racerbiler kunne betragtes og beundres ved klokketårnet.

Også andre køretøjer har meldt deres ankomst til fredagsåbent i Nakskov. Der er ikke givet endeligt tilsagn, men NH&E regner bestemt med også at kunne præsentere gamle brandbiler, veteranbiler af mærket DKW, modelbiler og motocross-cykler.


Jazz-toner

Men der skal jo også være musik til sådan en aften med åbne butikker og masser af liv og events rundt om i gaderne.

Det foregår på Axeltorv, hvor det lokale jazzband, Vitamin Jazz, vil lade sprøde jazztoner flyde fra instrumenterne,mens publikum kan slå sig ned ved bænke og borde for at nyde en drink og en god omgang jazz.

I anledning af aftenåbent vil hele Nygade være spærret for gennemkørsel i tidsrummet fra klokken 15 til 21.

Læs mere på side 10 og 11KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her