cookie-og-privatlivspolitik
De næste måneder skal Steen Bentzen (tv) lære at betjene den røde skomagermaskine af Lars Poulsen (th).
De næste måneder skal Steen Bentzen (tv) lære at betjene den røde skomagermaskine af Lars Poulsen (th).
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Nakskov har fået ny skomager

Steen Bentzen har købt Hæle- og Nøglebaren af Lars Poulsen. Dermed beholder Nakskov sin skomagerbutik, som også er Lollands eneste.
13. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbeth Rasmussen

Da Extra Posten 24. december skrev, at Lars Poulsen havde besluttet sig for at lukke sin Hæle- og Nøglebar, skulle det vise sig, at skomageren stod for at modtage en stor lidt forsinket julegave.

For efter forgæves at have haft sin butik til salg i flere år opstod der pludselig en enorm interesse for at købe Hæle- og Nøglebaren. Og en af de første dage i det nye år var Lars Poulsens ønske gået i opfyldelse og han havde solgt sin forrening.

Byens nye skomager hedder Steen Bentzen. Han er 36 år og har i mange år arbejdet som distributør, hvilke han i øvrigt vil fortsætte med - ved siden af at passe hæle- og nøglebaren. Men frem til 1. april vil Steen Bentzen være i oplæring hos Lars Poulsen og blandt andet lære at betjene alle de maskiner, som en velassorteret hæle- og nøglebar skal råde over.

Det er en velkørende forretning, som Steen overtager. Og fremtiden tegner lys, for med tidens klimabevidsthed og genbrugstrend er der mange, som vælger at få reparet fodtøjet i stedet for bare at købe nyt, mener både den nye og den afgående skomager.

- Jeg har ikke tænkt mig at lave om på tingene. Butikken kommer til at køre videre i samme ånd, siger Steen Bentzen.

Annonce

Frem til 1. april, hvor Lars Poulsen går på pension, vil kunderne kunne hilse på byens nye skomager om eftermiddagen de dage, hvor butikken i Nygade 4E holder åbent. Her vil han være dybt optaget af at lære, hvordan alting foregår både bag disken og foran værkstedets mange maskiner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE