cookie-og-privatlivspolitik
NHs U11-piger har tidligere deltaget i en UV-stævne i Fuglebjerg.
NHs U11-piger har tidligere deltaget i en UV-stævne i Fuglebjerg.
Foto: Privat

Extra Posten

Neon-håndbold i mørke

Vil du opleve håndboldkampe afspillet i mørke med unge spillere iført selvlysende outfit, så har du chancen fredag 24. januar i Nakskov Idrætscenter.
21. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov Idrætscenter lægger hele tre halgulve til, når 44 hold med op mod 350 børn og unge fredag 24. januar slukker lyset, skruer op for musikken, smører neonmaling i ansigterne og spille håndbold i mørke.

UV-stævnet afholdes i et samarbede mellem Nakskov Håndboldklub og DGI med kampe i mørke fra klokken 16 til 23.

Alle er velkomne til at kigge forbi for at opleve de usædvalige håndboldkampe.

UV-håndbold bliver spillet i mørke, hvor hallen kun er oplyst af et par UV-lamper. Både bold, bane og mål er trukket op med UV-tape, som lyser i mørket. Spillerne skal komme i sort tøj og får mulighed for at male sig med UV-maling og UV-tape, så de bliver synlige i mørket.

- Reglerne i UV-håndbold er anderledes i almindelig håndbold. Der er færre spillere på banen, og det handler om en sjov, social og anderledes håndboldoplevelse - fokus er ikke på at vinde, men på at hygge sig, fortæller Lotte Høyem fra NH.

DGI har ikke tidligere afholdt et UV-stævne med så mange tilmeldte hold, og tilslutningen i Nakskov har været så stor, at der er hold, som er endt på venteliste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her