cookie-og-privatlivspolitik
1. november flytter Ronni Hansen (tv) fra Nettoline i Østergade til Nettoline i XL-Byg, som ejes af Frederik Hjørne-Christensen (th).
1. november flytter Ronni Hansen (tv) fra Nettoline i Østergade til Nettoline i XL-Byg, som ejes af Frederik Hjørne-Christensen (th).
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Nettoline flytter fra Østergade

Ronni Hansen og Frederik Hjørne-Christensen slår kræfterne sammen og åbner snart stor køkkenafdeling i XL-Byg på Rødbyvej i Nakskov.
27. maj 2019 kl. 08:00

Annonce

Snart vajer Nettolines hvide flag for sidste gang i Østergade. Ronni Hansen, som i otte år har været indehaver af Nakskovs eneste køkkenforretning, er nemlig blevet enig med XL-Bygs ejer, Frederik Hjørne-Christensen, om at flytte Nettoline til XL-Byg og åbne en stor afdeling med elementer og tilbehør til køkkenet, badeværelset og garderoben.

- Der er tale om en aktiv overdragelse, som effektueres 1. november, hvor jeg bliver en del af XL-Bygs team, fortæller Ronni Hansen og suppleres af Frederik Hjørne-Christensen:

- Både Ronni og jeg vil gerne arbejde for et aktivt erhvervsliv og butiksliv i Nakskov. Derfor slår vi vores kræfter sammen, så i stedet for at have en afdeling af Nettoline i både Østergade og i XL-Byg, satser vi stort og opgraderer køkkenafdelingen i XL-Byg.

- Vi har snakket om de her planer i lang tid, og i endnu længere tid har jeg haft planer om at opgradere vores køkkenafdeling. Og til at stå for den shop-in-shop vil jeg jo gerne have Lollands dygtigste køkkenmand, nemlig Ronni, fortsætter Frederik.


Stor ombygning

1. september begynder en omfattende ombygning af XL-Byg. Meningen er, at køkkenafdelingen skal flyttes fra den noget ydmyge placering på 1. sal for at blive byggemarkedets flagskib.

- Jeg har været her i butikken i 11 år, de sidste otte år som ejer. Jeg har opnået det, jeg kan, inden for de nuværende rammer. Så nu er det tid til at prøve noget nyt, siger Ronni Hansen, som glæder sig til at blive del af et større team, når han tiltræder i XL-Byg 1. november.


Fortsætter tillidshverv

Ronni er medejer af Nettoline i Nykøbing F. Det bliver han ved med at være, og hans ene medarbejder, Ralf Kutsche, skal efter planen overflyttes til butikken på Falster. Ronnis anden medarbejder er hans far, Michael Fibell, som er i flexjob. Det fortsætter han med at være i XL-Byg.

Ronni Hansens engagement som formand for Nakskov Handel & Erhverv fortsætter foreløbig uændret.

Frederik og Ronni er enige om, at skal man have en sund virksomhed, er man pinedød nødt til konstant at udvikle den. Det har de to nu talt sig enige om at gøre i fællesskab - på Rødbyvej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her