cookie-og-privatlivspolitik
Fra årsskiftet vil genbrugspladsen i Nakskov have åbent om formiddagen på hverdage.
Fra årsskiftet vil genbrugspladsen i Nakskov have åbent om formiddagen på hverdage.
Foto: REFA

Extra Posten

Nu kan du aflevere affald før 12

Fra og med nytår får REFAs genbrugspladser nye åbningstider. Det betyder, at der alle hverdage vil være åben fra klokken 9 til 17. I dag åbner pladserne først klokken 12.




17. december 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- De nye åbningstider kommer de mange kunder i møde, som har efterlyst muligheden for at benytte genbrugspladserne i formiddagstimerne, siger REFAs direktør Mette Suhr Stoffregen.

I Nakskov, Maribo, Øster Toreby og Nørre Alslev vil pladserne fra årsskiftet have åbent hver eneste dag. På hverdage 9-17 og i weekenden 10-16.

Samtidig indføres der sæsonåbningstider på nogle af de øvrige genbrugspladser. Fra 15. marts til 31. oktober vil disse pladser have åben både lørdag og søndag. Resten af året vil der være åbent lørdag. Samme pladser vil også have faste lukkedage på en eller flere af ugens hverdage.

- Kunderne skal naturligvis lige vende sig til de nye åbningstider. På sigt tror jeg vi alle sammen bliver glade for dem, siger Mette Suhr Stoffregen og peger på, at genbrugspladsernes åbningstider samlet set øges med 3,6 procent over hele året. I 33 af årets 52 uger bliver åbningstiderne øget med 8,5 procent.

- Alting kommer med en pris. Vi har valgt at prioritere lang åbningstid på hverdage. Måden at gøre det på er at udnytte ressourcerne bedst muligt og tilpasse åbningstiderne det faktiske behov. Derfor er der indført lukkedage på en del pladser, forklarer REFAs direktør.

- Ingen skal køre forgæves, og kommer man til en lukket genbrugsplads, vil der være en henvisning til nærmeste plads med åbent alle dage, understreger REFAs direktør Mette Suhr Stoffregen.

De nye åbningstider kan ses på refa.dk



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her