cookie-og-privatlivspolitik
Det er ikke længere tilladt at tage mobilen med i svømmehallen.
Det er ikke længere tilladt at tage mobilen med i svømmehallen.
Foto: pr

Extra Posten

Nul mobil i svømmeren

Fra 1. januar er det ikke længere tilladt at medbringe telefonen i svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter.
02. januar 2019 kl. 14:20 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Fra 1. januar 2019 er det ikke længere muligt, at tage sin telefon med inde i svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter. Det har indtil årsskiftet været tilladt at have telefonen med inde i centeret, men det slutter altså nu i svømmecenteret, der runder de fem år til 1. marts.

- Vi har fra starten ikke haft det store fokus på problematikken om at medbringe mobiltelefoner i svømmecenteret; men den generelle disciplin og adfærd omkring brug af mobiltelefon er ændret markant i de fem år vi har haft svømmecenteret - bl.a. med brug af foto og videooptagelser. Vi vil derfor som så mange andre svømmecentre nu også forbyde mobiltelefoner i svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter, siger halinspektør Morten Ahlefeldt.


Gælder også tablets

På opfordring fra ledelsen og personalet i Nakskov Idrætscenter har bestyrelsen for Nakskov Idrætscenter derfor besluttet forbuddet, og denne beslutning er nu også sendt videre til Fritids- og Kulturudvalget til orientering på deres udvalgsmøde i januar 2019.

Udover mobiltelefoner gælder forbuddet også øvrige mobile, elektroniske enheder som tablets, ipads og lignende.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce