cookie-og-privatlivspolitik
Kent Morel har overtaget faderen Kjeld Morels firma.
Kent Morel har overtaget faderen Kjeld Morels firma.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

Ny generation hos Morel

Rådgivervirksomheden Statsautoriseret Grundforbedringskonsulent Kjeld Morel i Nakskov har ved årsskiftet gennemført generationsskifte.
08. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Virksomheden er grundlagt af Kjeld Morel i 1978. Igennem alle 41 år har virksomhedens rådgivning især været koncentreret omkring projektering af og tilsyn med drænprojekter, vandløbsprojekter, vandløbsregulativer og lignende opgaver.

- Blandt andet de stadig stigende nedbørsmængder og foranderlige samfundsmæssige krav stiller landbruget, myndighederne og andre lodsejer over for tiltagende og vidt forgrenede udfordringer. Den målbare effekt af god rådgivning har aldrig været vigtigere, fortæller Kjeld Morel.

Med virkning fra 1. januar 2020 gennemføres en virksomhedsoverdragelse til Kjeld Morels søn Kent Morel.

Kent Morel indtræder således som virksomhedens eneejer og daglige leder.

Kent Morel har fået det praktiske grundforbedringsarbejdet ind fra barnsben og har tidligere været ansat i virksomheden. Herudover har Kent Morels erhvervsmæssige virke især været i danske og internationale projektorienterede entreprenørvirksomheder.

Virksomheden har siden sin grundlæggelse haft adresse på Løjtoftevej i Nakskov - dette vil også være tilfældet fremover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her