cookie-og-privatlivspolitik
Lasse Olsen og Tim Nørgaard regerer nu i Fjordens køkken, hvor de blandt andet er mestre i at kreere højt belagt smørrebrød.
Lasse Olsen og Tim Nørgaard regerer nu i Fjordens køkken, hvor de blandt andet er mestre i at kreere højt belagt smørrebrød.
Foto: Søren Navne

Extra Posten

Nye tider på Fjorden

Med ansættelse af ny kok udvider Restaurant Fjorden både repertoire, menukort og åbningstider.
04. marts 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Sidste sommer ansatte Elin Hellesøe kokken Lasse Olsen i sit restaurantkøkken på Hestehovedet. Det har været så stor en succes, at Elin nu har ansat endnu en kok, nemlig Tim Nørgaard, som både er ven og tidligere kollega med Lasse. De to kokke er fra Lolland men har i en årrække arbejdet i samme køkkener, blandt andet på Rungsted Kro.


Åbent hele året

Traditionen tro åbnede Restaurant Fjorden for à la carte-gæster her 1. marts.

Men det er sidste gang.

Med hele to kokke til at tage sig af køkkenet har Elin besluttet at holde åbent hele året for både selskaber og à la carte-gæster. Og ligeledes holde åbent alle ugens dage.


Alt er hjemmelavet

De to kokke sætter en ære i at lave alt fra bunden.

- Det betyder, at vores leverpostejer og rullepølser nu også er hjemmelavede. Det samme gælder kager, fortæller Elin og suppleres af Tim og Lasse.

- Vi kunne da ikke drømme om at have en 10-kilo-spand med færdiglavet kagecreme i vores køkken. Nej, creme skal da, som alt andet, laves fra bunden, er de to enig om.

Som en nyhed tilbyder Fjorden, at selskaber, som har spist middag i restauranten, kan få hjemmebagte kager, lagkager, wienerbrød, tærter, med hjem, så de kan afslutte festen med kaffe og kager i hjemlige omgivelser.


Kaffe på terrassen

På opfordring har Elin Hellesøe anskaffet sig en kaffemaskine, så hun nu kan servere forskellige slags kaffe - latte, cappuccino, espresso -både indendørs og ude på terrassen med den formidable udsigt.


Gratis pandekager

Endnu et nyt tiltag på Fjorden er at fejre Den internationale Pandekagedag, som falder på den første tirsdag efter fastelavn og nøjagtigt 40 dage før påske. Det er i år tirsdag 5. marts, og den dag vil spisende gæster på Fjorden få hjemmebagte pandekager med is til dessert - ganske gratis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her