cookie-og-privatlivspolitik
Sammy Kiraz er fra Nakskov og er efter 11 år i Købehnhavn vendt tilbage til byen i H+Arkitekternes nye afdeling.
Sammy Kiraz er fra Nakskov og er efter 11 år i Købehnhavn vendt tilbage til byen i H+Arkitekternes nye afdeling.
Foto: LR

Extra Posten

Nyt arkitektkontor på Axeltorv

H+Arkitekter har åbnet ny afdeling i Boxen på Axeltorv i Nakskov.
12. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Vi ser et stort potentiale på Lolland-Falster. Det er en interessant udvikling, området står over for med den nye Femern-forbindelse. Vi ønsker at være med til at tegne områdets udvikling og har derfor åbnet kontor i Nakskov, siger teknisk direktør i H+Arkitekter, Sammy Kiraz, som står i spidsen for det nye kontor. Sammy Kiraz er selv født og opvokset på Lolland og er nu flyttet tilbage efter 11 år i København.

H+Arkitekter, der består af 53 medarbejdere, har allerede projekter i støbeskeen og arbejder blandt andet på et hotelprojekt i Nakskov. Ideen med hotellet er at facilitere vækstpotentialet og medvirke til at samle byen.

- Vi er flere på tegnestuen, som er bosat på Lolland, Falster og Sydsjælland, og vi synes, det er fedt at være med til at udvikle regionen, fortæller Sammy.

H+Arkitekter er blevet medlem af en netværksgruppe om Femern for at holde sig ajour med, hvad der sker. Tegnestuen arbejder desuden på flere projekter for lokale ejendomsudviklere. Virksomheden har stadig hovedkontor i København, men ser frem til at arbejde på flere spændende projekter fra Nakskov-kontoret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce