cookie-og-privatlivspolitik
Situation fra en af Dannemare Amatørscenes tidligere forstillinger.
Situation fra en af Dannemare Amatørscenes tidligere forstillinger.
Foto: privat

Extra Posten

Oplev farcen fra Snollerup kro

Dannemare Amatørscene inviterer til premiere på årets forestilling fredag 22. februar.
31. januar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Kroejer Marius Pedersen er en meget egenrådig type, og alle må danse efter hans pibe. Hans datter Ulla og husfaktotumet Petrine ved dårligt nok, hvilket ben de skal stå på. Men en skønne dag kommer der en feriegæst, Lilly Frydenlund, en københavner med stort K., der bor på Vesterbro, og så bliver alt forandret, for hun ved, hvordan mandfolk skal ta's.

2. akt, der foregår i hendes værelse på kroen, er kostelig, da flere dukker op og må skjules under sengen og på badeværelset, men Lilly klarer paragrafferne, og da Petrine nu bliver tilbudt plads hos slagteren i Snollerup og datteren, Ulla, rejser til København, så må kromanden til sidst bide i det sure æble og antage Lilly, der ellers har sat ham grundigt til vægs, og så kommer der andre tider på kroen.

Har du lyst il at se dette muntre stykke, Balladen på Snollerup kro, så har du chancen, når Dannemare Amatørscene opfører dette kostelige stykke sidst i februar.

Nærmere bestemt fredag 22.og lørdag 23. februar - begge aftener klokken 20 i Dannemare forsamlingshus.

Om fredagen serveres der gammeldavs flæskesteg med rødkål klokken 18.30. Om lørdagen er der buffet på programmet klokken 17.30. Begge aftener spiller Martin Petersen op til dans efter forstillingen.

Billettter kan allerede nu købes ved henvendelse til Dannemare forsamlingshus på telefon 54 94 49 19 eller 22 99 05 00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce