cookie-og-privatlivspolitik
Peter og Kopierne hylder Kim Larsen i Nakskov 3. november.
Peter og Kopierne hylder Kim Larsen i Nakskov 3. november.
Foto: podak pressefoto

Extra Posten

Peter og kopierne hylder Kim

Kim Larsen-kopibandet Peter og De andre Kopier giver koncert i Huset på Blegen lørdag 3. november klokken 21.
10. oktober 2018 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Kim Larsens død præger naturligvis et af Larsens mest dedikerede og top-professionelle kopibands, nemlig Peter & De andre Kopier.

Bandet kommer på besøg i Nakskov lørdag 3. november, hvor de vil give koncert i Huset på Blegen.


Generte Peter

Peter var både benovet og lidt genert, da Aabenraa Statsskole tidligt i 1979 bad ham om at komme og give et par numre til gymnasiets forårsfest. Peter var knap 13 år gammel. 25 år med Kopimaskinen Peter & De Andre Kopier har siden "kopimaskinens" debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70'erne i live.


Musikalsk slægtsskab

Både stemmen og historierne fra scenerne får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter. Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken. Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også "unplugged" koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Billetter kan købes hos Meny, Nicolai/Only og Tropehuset.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce