cookie-og-privatlivspolitik
Karina Strauss i "frisør k" har sponsoreret over 50 lyserøde karatebælter. Karina (til højre) er mor til Silke (i midten), som her ses sammen med Dorthe Jensen - begge fra karateklubben Shingoryo Nakskov.
Karina Strauss i "frisør k" har sponsoreret over 50 lyserøde karatebælter. Karina (til højre) er mor til Silke (i midten), som her ses sammen med Dorthe Jensen - begge fra karateklubben Shingoryo Nakskov.
Foto: lr

Extra Posten

Pink Karate

Karateklubben Shingoryo Nakskov støtter brysterne.
04. oktober 2018 kl. 13:02 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

I hele oktober træner alle medlemmer af Karateklubben Shingoryo Nakskov med lyserødt bælte om livet på deres hvide og traditionelle karatedragt.

Det er ret fantastisk, når man tænker på, hvor hierarkisk karateverdenen normalt er. Med bælter, hvis farver tydeligt markerer, hvor i rangordenen man befinder sig - fra det laveste hvide til det højeste sorte. Og med masser af farver og niveauer indimellem.

Men i denne måned kan alle træne med pink bælte om livet - uanset hvilken farve bælte eller dan, man ellers har. Pink Karate er et verdensomspændende projekt, og det er første gang - så vidt vides, at danske karateudøvere binder pink bælter om livet og dermed deltager i Støt Brysterne-kampagnen.

De pink bælter er sponsoreret af "frisør k" i Østergade i Nakskov.

Der er indkøbt over 50 bælter, og alle karateklubbens medlemmer kan købe et bælte for minimum 50 kroner (men gerne mere!) og dermed støtte kampen mod brystkræft.

Karateklubben Shingoryo Nakskov kan i øvrigt opleves under Lyserød Lørdag, 6. oktober, hvor karateudøvere i alle aldre vil optræde og træne på Nytorv mellem klokken 10 og 13.

Klokken 11 er der gennembrydningsopvisning, hvor betonsten vil blive hakket midt over med karateslag. Stenene er i øvrigt sponsoreret af XL-Byg Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce