cookie-og-privatlivspolitik
Loppemarkdet i Højrebyhallen plejer at tiltrække både kræmmere og kunder i stort tal.
Loppemarkdet i Højrebyhallen plejer at tiltrække både kræmmere og kunder i stort tal.
Foto: Anders Knudsen

Extra Posten

Populært "loppecirkus" i Søllested

Loppe- og kræmmermarkded i Højrebyhallen søndag 3. februar klokken 10-15.
29. januar 2019 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Søllested Gymnastikforening har efterhånden gjort det til en tradition at afholde loppe- og kræmmermarked vinter og efterår i og omkring Højrebyhallen i Søllested. Markedet har udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke, som tiltrækker i omegnen af 1.000 besøgende i løbet af de fem timer, markedet varer.

Markedet består af omkring 50 stande af forskellige størrelser, som kan lejes til at sælge lidt af hvert - fra gemmerne og hobbyværkstedet. Ved de omkring 50 stande har kunderne gode muligheder for at gøre en god handel, uanset hvad de er på udkig efter.

I Højrebyhallen kan de besøgende også møde Borgerforum fra Søllested, der vil præsentere og hjælpe med at få installeret den prisbelønnede Landsby app, som Søllested var den første i landsdelen til at tage i brug.

OK Benzin er tilstede med et bredt udvalg af muligheder inden for telefoni, el, benzin og mere til. Foran hallen er den glade ostemand, Michael, klar med et godt tilbud.

Der er gratis adgang for besøgende, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge et par timer i Søllested denne dag, lyder det fra arrangørerne.

Overskuddet går til at indkøbe nye redskaber, arrangere ture, afholde kurser og andet, der ellers skal til, for at drive en forening med over 250 medlemmer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce