cookie-og-privatlivspolitik
Også fugle kan bo i fantasifulde boliger!
Også fugle kan bo i fantasifulde boliger!
Foto: bureau

Extra Posten

Pynt fuglekasser til Horslundes frugtlunde

I efterårsferien inviteres børn til kreativ workshop i Jyske Bank.
12. oktober 2018 kl. 10:00 Af EkstraPosten

Annonce

Onsdag 17. oktober klokken 10-14 inviterer Jyske Bank indenfor til kreativt værksted, hvor børn (efter først-til-mølle-princippet) kan være med til at dekorere fuglehuse til at hænge op i de frugtlunde, som på et tidspunkt skal plantes i Horslunde.

Tidligere i år var Energilandsbyen Hotslunde blandt tre vindere af Jyske Banks konkurrence om støtte til lokale, bæredygtige projekter på Lolland. Projeker, der skal skabe fællesskab gennem Jyske Banks projekt NaboRum. I Horslunde er de 50.000 kroner fra NaboRum øremærket til at plante nye frugtlunde i energilandsbyens Landsbypark samt til et mosteri.


Lokal sponsor

Fuglekasserne skal være med til at sikre biodiversiteten, og i Jyske Bank kan alle børn være med til at dekorere de fremtidige fugleboliger.

Selve fuglekasserne er fremstillet af eleverne i 6. og 7. klasse på Ravnsborgskolen og brugere i "Den sociale virksomhed Lolland". Træet til fuglekasserne er sponsoreret af lavpristrælasten Dem fra Nordlunde.


Biobilletter til vindere

Gennem afstemning kåres de flotteste fuglekasser. Vinderne får som præmie fire gratis biografbilletter. Vinderne vil få direkte besked fra Jyske Bank et par dage efter workshoppen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce