cookie-og-privatlivspolitik
Ældre-Sagen Nakskov-Rudbjerg inviterer til hyggelig eftermiddag med Klaus & Karin.
Ældre-Sagen Nakskov-Rudbjerg inviterer til hyggelig eftermiddag med Klaus & Karin.
Foto: pr

Extra Posten

Quiz med Klaus & Karin

Musikquiz med livemusik og gætterier.
01. februar 2019 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Tirsdag 26. februar kan du være med til det sjove og hyggelige arangement "Tip et Hit", når Ældre-Sagen Nakskov-Rudbjerg inviterer til musikalsk eftermiddag på Restaurant Skovridergaarden fra klokken 14 til 16.

"Musikquiz med livemusik og gætterier" er overskriften på en hyggelig eftermiddag i selskab med Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants, som synger og spiller, mens hans ægtefælle, Karin, hygger med sjove spørgsmål til de sange, som Klaus underholder med. Publikum får også mulighed for at synge med.


Først til mølle

Har du lyst til at deltage i Ældre-Sagen Nakskov-Rudbjergs februar-arrangement, skal du melde dig til hos Ingelise på telefon 54 92 63 84.

Tilmeldingen sker efter "først-til-mølle"-princippet - og da der kun er plads til 150 personer i Skovridergaardens sal, skal du nok ikke vente for længe med at sikre dig en af de eftertragtede billetter.


Billigere for medlemmer

Prisen for den sjove eftermiddag i selskab med Klaus og Karin er 100 kroner for medlemmer af Ældre-Sagen Nakskov-Rudbjerg; mens ikke-medlemmer må ryste op med 150 kroner.

Prisen dækker underholdning plus kaffe med to slags kage til.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce